Kipsate

Au Bain-marie met satéstokjes

 184,50

Inhoud:
90 stokjes saté a 70 gram
Au Bain-marie incl saus 6,3kg

1. Haal de satéstokjes ruim voor gebruik uit de koelkast. Zodat ze alvast een beetje op kamertemperatuur kunnen komen.
2. Doe een laagje heet water(tot aan het streepje) in de buitenste pan.
3. Plaatst de binnen pan met stokjes en saus erin, weer terug.
4. Zet de au bain-marie ongeveer 3 uur voordat u wilt eten aan, op de hoogste stand met de deksel op de au-bain marie.
5. Eet smakelijk!

Ingredienten: Kipfilet , water, gemalen PINDA’S, suiker, SOJASAUS (water, SOJABONEN, TARWE, zout), sambal badjak (sambal (rode peper, zout, water, voedingszuur: E260, conserveermiddel: E210), suiker, ui, raapolie, tamarinde, kruiden, kleurstof: E150c, conserveermiddel: E211, TARWEBLOEM), worcestersaus (water, SOJAEIWITHYDROLYSAAT, melasse, moutazijn (bevat GERST), dextrose, natuurazijn, zout, suiker, specerijen, kleurstof: E150c, aroma (bevat TARWE, SELDERIJ), voedingszuur: E330, conserveermiddel: E202, knoflook, kerriepoeder (bevat MOSTERD)), azijn, aroma (bevat SOJA), natuurlijk kruidenaroma (bevat SELDERIJ), gemodificeerd MAISzetmeel, gemberpasta (gember, suiker, water), zout, melasse, MELKEIWIT, vetpoeder (palmolie, lactose (MELK), natriumcaseïnaat (MELK)), kruiden en specerijen, voedingszuur: E270, knoflook, gebrande suikerstroop, conserveermiddelen: E211, E202, verdikkingsmiddelen: E410, E412, E407, zuurteregelaar: E575, Marinade (melasse, water suiker, zout, sojapoedersaus(SOJAbonen, water, zout, maltodextrine), natuurlijke aroma’s), gemodificeerd zetmeel (aardappel), natuurlijke aroma’s, glucose siroop, zout, Kruiden en specerijen (paprikapoeder, KORIANDER, kurkuma, komijn, gemberpoeder, laos, cayennepeper, sereh, knoflookpoeder, venkelzaad, MOSTERDZAAD), dextrose, uipoeder, knoflookgranulaat, paprikaconcentraat, Aroma

Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.